Outdoor csapatépítő tréning Kajárpécen

Szombat reggel Kajárpécen gyülekezett az a lelkes kis csapat, amely Papp Gábor outdoor tréner vezetésével idilli környezeteben egynapos tréningen vett részt. Az időjósok ugyan záporos zivataros napot igértek, de szerencsére tévedtek, így kellemes időben vághattunk  neki az érdekes feladatoknak.

A nap folyamán függőhídon, vad folyókon keltünk át, megtapasztaltuk a szédítő magasságot, áthatoltunk a mérges pók hálóján és rallyeztunk, sőt még a tökéletes munkatársat is megalkottuk.

Késő délután zenés, táncos (!) műsorával a Jaffa nevű formáció szórakoztatta a csapatot. Majd a tréninget záró feladatot követően szinte mindenki maradt és jó hangulatban a nap eseményeit átbeszélve szalonnát sütöttünk.

Köszönet mindenkinek, hogy konstruktív hozzáállásával, vidámságával felejthetetlenné tette a tréninget. Ahogy az egyik értékelő lapon valaki írta: "Folyt. köv."

PappGabor.com


A galériát a képekre kattintva találjátok.

(Csapatépítő tréningekkel kapcsolatos információkért kérlek keresd Papp Gábort  a 0670 250 4141-es telefonszámon vagy irj egy emailt a mail@pappgabor.com cimre.)

 


 

powered by P4IT Kft.